WIE IS SOK?

Jeannine Sok is de drijvende kracht achter SOK Organisatie en Communicatie.

Jeannine groeit op in een horeca gezin en volgt na haar middelbare school een opleiding in het kunstonderwijs. Na enige jaren lesgeven, kiest ze toch voor de horeca, het vak waar ze mee is opgegroeid. Jeannine werkt jarenlang bij Blixem, een lunch café met medewerkers met een beperking.
Daarna werkt ze als projectleider bij FNV Horecabond. Daar is ze verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen, road shows, bedrijfsbezoeken en bijeenkomsten. Na haar opleiding Communicatie B start ze SOK Organisatie en Communicatie. De combinatie van creativiteit en praktische (horeca)ervaring maakt dat ze een aantal bijzondere projecten succesvol van de grond tilt.
Naast haar organisatietalent en oog voor detail, ontwikkelt zij zich tot gastvrijheidsdeskundige in de breedste zin van het woord.
Vandaar dat alle projecten van SOK doorspekt zijn van het thema gastvrijheid.

Jeannine is auteur van drie boeken over gastvrijheid en was een actief bestuurslid van het Gastvrijheidsgilde . Daarnaast is ze lid van de Communicatiekring Nijmegen , Business Club Nijmegen en van NVO2. In verband met haar activiteiten voor het goede doel richtte zij vorig jaar Stichting Koningin van de uitgifte op.